Fazolová polévka s uzeným masem
zobrazeno8019×
Vložil(a): Zdeňka S.,1. 5. 2018 6.41
Fazole a uzené kosti uvaříme zvlášť do měkka. (Můžeme použít i fazole v konzervě)
Maso obereme a nakrájíme na kostky.
V hrnci osmahneme na sádle nebo na slanině cibuli , přidáme kmín, prolisovaný česnek, mletou papriku, rajčatový protlak , zaprášíme moukou a krátce orestujeme.
Přilijeme hotový vývar , maso a fazole , povaříme a dochutíme solí, česnekem a majoránkou. Já jsem ještě přidala čerstvý libeček.
Nakonec zlehka vmícháme zakysanou smetanu.
Podáváme s chlebem jako hlavní chod :)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 5. 12. 2020, 22.40
Výborné, také ji musím vyzkoušet
mikka27, 16. 5. 2020, 13.10
Fazolovou polévku dělávám často, přidávám různé maso - které je zrovna po ruce .
Mygara, 8. 1. 2019, 11.03
Výborné, také musím vyzkoušet