Hrachový krém s krutony
zobrazeno1204×
Vložil(a): Minnie,21. 8. 2021 14.44
Hrách zalít vodou a nechat přes noc nabobtnat. Druhý den hrách dolít čerstvou vodou aby sahala kousek nad povrch hrachu a mírně vařir doměkka. Rozpustit máslo, zasypat moukou a usmažit světlou jíšku. Vmíchat do polévky, provařit. Uvařený hrách s jíškou rozmixovat na hladkou kaši. Před koncem vaření vmíchat smetanu. Podle potřeby můžeme zředit horkou vodou. Polévku ochutit solí, pepřem a rozmačkaným česnekem.
Na talíři ozdobit krutony z nakrájeného a opečeného pečiva.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (6 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.