Kohoutí vývar se zeleninou
Vložil(a): szendrejka,10. 1. 2018 8.08
Maso si umyjeme a dáme do hrnce. Zalijeme vodou a přidáme sůl a kuličky pepře a nového koření a celou cibuli. To vše vaříme (spíše necháme pomalu táhnout) několik hodin. Pak maso vyndáme, vývar přecedíme a v novém hrnci vaříme spolu s nakrájenou čerstvou zeleninou - já jsem dala celer, petržel, mrkev, zelí + pažitku. Až bude zelenina měkká vše dochutíme. Přidáme pokud je potřeba sůl nebo pepř a podáváme s domácí mrveničkou (ovšem kdo má nudle dá nudle ??). Otrlejší si můžou dát něco pálivějšího - máme rádi chilli papričky nebo cayenský pepř .... ale přidáváme kvůli dětem až do talíře ? nebo pro noblesnější polévku můžete natrhat kousky masa a přidat je do polévky. Já maso slíbila udělat dceři na paprice, tak bylo použito dál ?
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 21. 5. 2020, 15.51
Ještě jsem neměla možnost ochutnat.
Mygara, 6. 1. 2019, 15.36
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 5. 8. 2018, 8.58
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané