Kohoutí vývar se zeleninou

zobrazeno5105×

Vložil(a): szendrejka,10. 1. 2018 8.08

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec Bez lepku více než 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Kohout
1/4ks
Sůl a celý pepř a nové koření
-množství dle chuti
Cibule
1ks
Zelenina dle chuti
-množství dle chuti

Maso si umyjeme a dáme do hrnce. Zalijeme vodou a přidáme sůl a kuličky pepře a nového koření a celou cibuli. To vše vaříme (spíše necháme pomalu táhnout) několik hodin. Pak maso vyndáme, vývar přecedíme a v novém hrnci vaříme spolu s nakrájenou čerstvou zeleninou - já jsem dala celer, petržel, mrkev, zelí + pažitku. Až bude zelenina měkká vše dochutíme. Přidáme pokud je potřeba sůl nebo pepř a podáváme s domácí mrveničkou (ovšem kdo má nudle dá nudle ??). Otrlejší si můžou dát něco pálivějšího - máme rádi chilli papričky nebo cayenský pepř .... ale přidáváme kvůli dětem až do talíře ? nebo pro noblesnější polévku můžete natrhat kousky masa a přidat je do polévky. Já maso slíbila udělat dceři na paprice, tak bylo použito dál ?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (22 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

annahb, 7. 1. 2022, 20.45

ten musí být výbornej

nancy, 27. 9. 2020, 14.30

Uvařila bych, jen ten domácí kohout mi chybí

mikka27

mikka27, 21. 5. 2020, 15.51

Ještě jsem neměla možnost ochutnat.

VaJána, 20. 5. 2020, 18.17

Pořádný kohoutí vývar jsem neměla hrozně dlouho. Hned bych si dala

Sarka6, 3. 2. 2019, 19.17

Zkusím

Mygara

Mygara, 6. 1. 2019, 15.36

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 5. 8. 2018, 8.58

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 30. 5. 2018, 21.24

To musí být poradny vývar.

annahb, 23. 1. 2018, 10.33

mnam - kouhouta jsem hooodně dlouho neměla

Nikoll, 17. 1. 2018, 17.17

Tak slepičí milujem, ale kohoutí jsem ještě neměla

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů