Kořenová dýňová polévka
Vložil(a): navji,2. 11. 2017 15.33
dýni, celer, petržel a mrkev nakrájíme na kostičky, lehce osmahneme na přepuštěném ghee nebo másle (máslo je důležité, dá polévce chuť), zalijeme vodou a osolíme, dáme vařit, přidáme brambory a vaříme do změknutí.
Poté vše rozmixujeme a přidáme vodu, podle toho, jak to chceme mít husté. Trochu ještě povaříme, přídáme stroužek česneku a chilli (nemusí být)
podáváme s na sucho opraženými dýňovými semínky, praženou houskou nebo jarní cibulkou
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 29. 5. 2020, 23.53
Samé výtečně suroviny.
Mygara, 3. 1. 2019, 22.27
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 20. 8. 2018, 12.49
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 6. 12. 2017, 6.50
je zpousta způsobů, jak ji udělat a žádný mě zatím nezklamal