Kurací vývar
Vložil(a): Tinka1993,14. 3. 2018 7.51
Kuracie mäso (chrbát, stehná alebo krídla) Mrkva Zemiaky Cesnak Soľ Koreniny (mleté čierne korenie, majorán, petržlenová vňať, mletá sladká paprika) Slepačí bujón Do studenej osolenej vody dáme variť kuracie mäso. Zatiaľ si očistíme mrkvu a zemiaky a nakrájame na pásiky. Keď začne vrieť voda, dáme do nej zeleninu, pretlačený cesnak, slepačí bujón, mleté čierne korenie, majorán, petržlenovú vňať a mletú sladkú papriku. Varíme na miernom ohni kým nebude zelenina mäkká.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 20. 5. 2020, 20.11
S brambory jsem vývar ještě nevařila
Mygara, 7. 1. 2019, 20.07
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 4. 8. 2018, 19.45
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
uli, 17. 3. 2018, 13.50
Polievka jednoznačne bez bujonu veľa zeleniny dá tu správnu chuť