Kuřecí vývar s domácím krupicovým kapáním
Vložil(a): Liskovyorisek,17. 11. 2014 22.35
Omyjeme kuřecí skelety, očistíme a nakrájíme mrkev, petržel a celer - dáme vařit, vaříme cca 35min. připravíme si kapání - z másla, krupice, hrubé mouky, vejce, soli a petrželky umícháme tužší těsto, které přes "haluškár" neboli síto na kapání protlačíme do vývaru, případně dosolíme a pár minut povaříme.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 29. 1. 2019, 9.35
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 4. 7. 2018, 22.43
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Petra Schoberová, 9. 5. 2016, 16.50
moc moc dobré
jitkamety, 2. 4. 2016, 17.03
miluju