Polévka z červené čočky s koriandrem
Vložil(a):Katka,17. 3. 2017 19.03
Pro 2 osoby:
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme čočku a ještě chvilku orestujeme. Zalijeme vodou, přidáme koriandr, sůl, pepř, řasu a povaříme cca 18 minut. Přidáme citronovou šťávu a nazdobíme petrželovou natí.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (30 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 7. 11. 2020, 15.02
Čočku máme rádi na všechny způsoby. I polévka je výtečná.
Mygara, 19. 12. 2018, 11.03
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 16. 9. 2018, 20.03
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 2. 1. 2018, 6.43
To je super úprava
iva.t, 23. 3. 2017, 9.06
Dobrá inspirace na dnešní oběd.
jitka46, 20. 3. 2017, 22.51
Tu bych si dala hned, musí být výborná.
Aliisha, 20. 3. 2017, 21.34
Tu bych zkusila. Jen teda nevím, co s tou řasou
Katka, 21. 3. 2017, 9.51
Nemusí tam být.
Katka, 19. 3. 2017, 11.12
Řasa může být jakákoliv
Aliisha, 20. 3. 2017, 21.35
Bude vadit, když jí Vynechám?
Katka, 20. 3. 2017, 22.47
Určitě to vadit nebude, chuťově je nevýrazná, takže se nic nezmění, jen se připravíte o spoustu minerálů v ní obsažených