Polévka z medvědího česneku
Vložil(a): szendrejka, 8. 4. 2016 8.43
Medvědí česnek nakrájíme a vaříme ve vodě cca 15 minut. Přidáme sůl, pepř a rozmixujeme. (Zkoušela jsem i variantu pouze nakrajený, ale nemá takové grády). Chvíli vaříme a přidáme jíšku připravenou z másla a mouky. Přimícháme k polévce a vaříme ještě 15-20minut. Poté přidáme smetanu, zamícháme a podáváme třeba posypané řeřichou :)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 14. 1. 2019, 15.49
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 20. 11. 2018, 7.06
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 12. 3. 2018, 16.13
polévka mě z medvědího česneku nenapadla udělat
Aliisha, 16. 12. 2016, 15.32
Medvědí česnek jsem nikdy nejedla a ani z něj nikdy nic nevařila. Zkusím polévku a uvidím, jak mi zachutná.
Hana-Silhartova, 18. 5. 2016, 23.26
Bez pořádné polévky se u nás žádný oběd neobejde. Ale polévka z medvědího česneku ta je teda tak vynikající, že se nám o tom ani, jak se říká "nikdy ve snu nezdálo" , že něco takového chutného a zdravého existuje. Doporučuji všem.
strihavkap, 25. 4. 2016, 15.56
Tahle polivcicka vas postavi na nohy. Opravdu velmi jednoduche.
Zuzka Čtvrtečková, 18. 4. 2016, 16.07
Ten musí mít grády! Až nám zase povyroste řeřicha, zkusíme