Vánoční rybí polévka
Vložil(a): Ester,3. 12. 2014 14.06
Očištěnou rybu a hlavu dejte vařit do litru studené vody, osolte, opepřete a přidejte cibuli. Až ryba změkne, vývar přeceďte a vhoďte do něj ostatní zeleninu; povařte ji doměkka. Potom přidejte obrané a pokrájené maso, případně přisypte i jikry či mlíčí, krupici opraženou na másle a kysanou smetanu rozkvedlanou s hladkou moukou. Nechte vše povařit. Podávejte posypané zelenou petrželkou; chcete-li, doplňte křupavými krutony.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Eliška Kozlova, 23. 12. 2021, 23.08
V naší školce, také dělají z filetů a je moc dobrá. U nás ji vaří moje mamka, já bych to nedala, polévku nemusím, ale když je to jednou za rok.
patricia077, 23. 12. 2021, 19.47
Já ochutnala už hodně rybích polévek a žádná mi nechutnala a to mám ryby jinak moc ráda
Kateřina Fárová, 20. 12. 2020, 20.02
Také bych si takovouto polévečku dala.
Žofinka, 28. 1. 2019, 16.37
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 9. 7. 2018, 16.42
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet