Zelňačka
Vložil(a): JONAJDA,23. 5. 2018 21.03
1 sklenice sterilovaného zelí se dá vařit do 2 litrů vody s kmínem a solí. Přidáme na kostky nakrájené brambory, klobásu, kousek uzeného masa a na závěr jíšku. (Pro lepší chuť je lepší klobásu a uzené maso osmahnout na trošce cibule s mletou paprikou)
Jíšku vytvoříme z trochy sádla a másla, polohrubé mouky, cibule a mleté papriky
Polévku necháme povařit, přidáme petželku a dochutíme pepřem a solí.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (29 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Katka, 16. 10. 2021, 15.07
Máme moc rádi.
70dandule70, 5. 12. 2020, 22.28
Výborné, také ji musím vyzkoušet