Kuřecí terina
Vložil(a): Lucie2,30. 10. 2014 22.41
Kuřecí prsa umeleme, přidáme sůl a vajíčko a utřeme v misce. Přidáme 10 dkg anglické slaniny nakrájené na kostičky a kuřecí játra nakrájené na malé kousky.
Pistáciové oříšky nakrájíme nahrubo a sušená rajčata na malé kousky a přidáme k mletému masu. Vše dobře promícháme a nalijeme do formy na srnčí hřbet. Do velkého pekáče nalijeme vodu, do které dáme srnčí hřbet a táhneme v troubě 2 hodiny na 85 stupňů. Nevaříme.
Hotovou kuřecí terinu necháme vychladnout a podáváme studenou nejlépe s bílým pečivem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 11. 3. 2021, 18.38
zajímavý a pěkný recept.
Žofinka, 29. 1. 2019, 20.35
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 12.52
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
iva.t, 5. 7. 2017, 22.03
já mám takovéto pokrmy moc ráda a velice často je vařím.
Mygara, 11. 2. 2017, 17.13
ta sušená rajčata musí být v té paštice zajímavá
Aliisha, 25. 12. 2016, 23.05
Terinu jsem nikdy nepřipravovala. Asi se do toho pustím.