kuřecí tlačenka
Vložil(a):LBM,5. 12. 2021 14.17
Naporcované kuře a skelety uvaříme s kořením a cibulí do měkka. Vody dáváme jen tak, aby maso lehce ponořené. Měkké maso obereme a nakrájíme. Kůže a kosti dáme pryč.Vývar scedíme a odebereme, abychom měli cca 500 ml. Z toho odebereme asi 100 ml a v teplém rozpustíme želatinu. Zbylý vývar převaříme, přidáme česnek a želatinový vývar, už nevaříme.Přidáme maso a naplníme tlačenková střeva, které z jedné strany pořádně svážeme potravinářským provázkem. Po naplnění uvážeme i druhý konec. Tlačenku necháme do druhého dne ztuhnout.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (10 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
patricia077, 5. 12. 2021, 16.50
Šikula