Marinovaná mozzarella
Mozzarellu, česnek nakrájený na plátky a citronovou kůru dejte do hlubšího talíře, přelijte olejem a dejte na hodinu marinovat do lednice. Dvě lžíce olivového oleje rozpalte v pánvi a pak na něm 30 sekund opékejte bazalku. Vyjměte ji a nechte na ubrousku okapat. Mozzarellu podávejte s bazalkou a libanonským chlebem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (25 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 11. 3. 2021, 18.13
Výborné to musí být, musíme vyzkoušet.
Kateřina Fárová, 27. 5. 2020, 22.08
To musím vyzkoušet.
Žofinka, 31. 1. 2019, 10.49
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
slavuska, 15. 1. 2018, 0.17
to vypadá krásně
iva.t, 5. 7. 2017, 22.01
Hned zítra tento recept ráda vyzkouším.