Bez mléka a mléčných výrobků
Bez vajec
30 min. - 2 hod.
jednoduchý
Ingredience:
- Hovězí maso na tatarák
- 1balení
- Cibule
- 1ks
- Kyselá okurka
- 1ks
- Sůl, pepř, mletá sladká paprika, majoránka
- 1lžička (Lžička od každého)
- Kečup
- 1lžíce
- Hořtice
- 1lžíce
- Olivový olej
- 1lžíce
- Worcesterová omáčka
- 1lžíce
Maso dát do misky, přidat najemno nakrájenou cibuli a kyselou okurku, sůl, pepř, papriku, majoránku, worcester, kečup, hořtici a olivový olej. Pořádně promíchat a nechat aspoň 1 hodinu v lednici odležet.
Chleba osmažit na topinky, potřít česnekem a podávat s tatarákem a zeleninou.
Já to nejím, ale každý, kdo u nás byl a ochutnal, to hrozně chválí :-)
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Tatarák miluju, ale doma jsem si na něj ještě nikdy netroufla...
Tak tatarák moc nemusím, přeci jen je to syrové maso
Tak to milujeme. Jen musíme vždy čekat až usnou děti
Vypadá dobře , ale když já tomu syrovému masu pořád nějak nevěřím
V007A, 30. 1. 2022, 16.55
Tataracek máme rádi, akorát sama bych si něj netroufla, to namíchání je složité.
Tak já mám ráda tatarák bez okurky a majoránky . A ještě si raději dělám maso.sama
Hned bych si dala tatarák Mně tam úplně stačí sůl, pepř a nadrobno cibulka
Miluju tatarák dělává ho přítel jen nedává okurky,majoránku a olivový olej
jitka46, 30. 9. 2021, 0.33
Tatarák doma máme moc rádi. Receptů znám hodně a zkouším stále další.
Tak ten bych si hned dala.