Tučňáci jako jednohubky
Vložil(a):Jana82,6. 7. 2016 12.49
Příprava tučňáků je velmi snadná a rychlá. Polovinu oliv rozkrojíme podélně na dvě půlky, ty budou tvořit křídla. Spojíme je šikmě napíchnutým párátkem s kuličkami sýru mozzarella nejlépe tak, že párátko odlomíme, aby nebylo vidět. Oloupanou mrkev nakrájíme na kolečka a v každém kolečku vyřízneme malou výseč, která bude tvořit zobáček. Tyto výseče strčíme do nerozkrájených oliv, které nám budou tvořit hlavičky. Ty pak spojíme párátkem se zbytkem těla - bříškem s křídly a s vykrojeným kolečkem mrkve, které představuje tlapky.
Tučňáky naaranžujeme kolem ledovce tvořeného hermelína.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (28 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 29. 5. 2020, 22.18
Ty jsou úžasný.
Žofinka, 9. 1. 2019, 17.25
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Valouskova.marketa, 16. 1. 2018, 19.11
Bozinku ti jsou krásní ale práce s tím musí být hrozně moc ?
Kaculinka00, 17. 12. 2017, 23.18
Juuuu ? krásný
rodinka, 17. 12. 2017, 22.24
Ti jsou super