Celerová kaše
Celer a brambory oloupejte a nakrájejte na kousky a spolu s oloupaným česnekem vsypte do hrnce s osolenou vroucí vodou a vařte 10–15 minut, dokud celer a brambory nezměknou. Sceďte, rozšťouchejte, přidejte vroucí smetanu a máslo a vařečkou nebo pevnější metlou našlehejte do kaše. Podle chuti ji osolte a podávejte posypanou namletým pepřem, případně s dalším máslem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 31. 1. 2019, 11.10
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 22. 4. 2017, 20.44
zajímavé zpracování celeru
Aliisha, 14. 12. 2016, 22.08
Jendou jse něco podobného připravovala a popravdě to doma nikomu nechutnalo. Celer je moc výrazný, tak možná proto. Každý má však jiné chutě.
Fuga, 5. 12. 2016, 14.00
je to zajímavá obměna klasiky
Rulficka48, 1. 11. 2016, 0.28