Celerové hranolky
Celer oloupu a nakrájím na hranolky. Troubu rozpálím na 220°C, pokapu pečící papír olivovým olejem, naházím hranolky, posypu bylinkami (třeba směs na bylinkové máslo, nebo jinou vámi namíchanou směsí bylinek, nebo mačkaným česnekem) a dám péct. Délka pečení je dle tloušťky hranolek. Podle chuti sami poznáte.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 27. 1. 2019, 19.36
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 22. 4. 2017, 20.51
mám na ně velikou chuť
Aliisha, 26. 12. 2016, 21.18
Znám a dělám k nim ještě česnekový dip.
Fuga, 5. 12. 2016, 13.55
já takto dělám z dýně