Cizrna s kořením
Vložil(a):Katka,30. 10. 2015 19.04
Na oleji orestujte česnek, zázvor, hřebíček, skořici, kmín, koriandr, sůl, pepř a kurkumu. Poduste 1 min, míchejte, pak přidejte uvařenou cizrnu a promíchejte.
Cizrnu je potřeba přes noc namočit, ráno vyměnit vodu a vařit 1 hod do změknutí.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 17. 1. 2019, 21.57
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
terezicka00, 26. 6. 2017, 17.16
Cizrna https://www.rawmarket.cz/lusteniny/cizrna patří do veganské a RAW kuchyně. Tam se používá nejvíce. Základní surovina jídel, jako je známý humus. Také ji můžete dát do různých pomazánek. Pokud některou z pomazánek ochutíte ještě s krekry i zeleninou, tak si zaručeně pochutnáte.
Mygara, 24. 4. 2017, 13.20
cizrna je u nás oblíbená
Aliisha, 26. 12. 2016, 21.11
S cizrnou nemám moc zkušeností.
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.27
super
Fuga, 5. 12. 2016, 13.47
cizrna jako příloha je zajímavá, já z ní dělám pomazánku