Karlovarský knedlík
Vložil(a): Estrela113,10. 12. 2014 20.26
Suché rohlíky nakrájím na kostičky, podleju mlékem, přidám žloutky, trochu muškátového oříšku, sůl, pepř, nakrájenou pažitku nebo petržel a mouku. Z bílku ušlehám sníh a smíchám s těstem. Těsto by mělo mít konzistenci ani tuhou ani příliš řídkou. Na potravinové fólii rukama utvořím knedlík (měl by si udržet tvar), zabalím do potravinové fólie, folii propíchám špejlí a dám do vroucí vody. Vařím asi 20 min.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 2. 3. 2021, 18.57
ten nedělám,musím se ho naučit máme ho moc rádi
Žofinka, 28. 1. 2019, 7.31
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Barbarelka, 14. 5. 2017, 18.38
dělám trošku jinak a taky je supr
Mygara, 22. 4. 2017, 20.39
stará dobrá klasika
Aliisha, 26. 12. 2016, 21.20
Karlovarský knedlík je vynikající. Určitě doporučuji.
Fuga, 5. 12. 2016, 13.57
já mám právě vždy problém, kolik dát tekutiny