Křupavé hranolky bez oleje
Vložil(a):Rulficka48,30. 10. 2016 13.15
Brambory omyjeme, očistíme a nakrájíme na hranolky. Bílky vyšleháme se špetkou soli do tuhé pěny
K hranolkům přidáme ušlehaný sníh z bílků a důkladně promícháme.
Připravíme si plech na pečení a vyložíme ho papírem na pečení.
Hranolky uložíme tak, aby se jedna druhé nedotýkaly, posypeme je červenou mletou paprikou (nemusíme) a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů do zlata.
Přeji dobrou chuť, doufám, že se vám podaří ;)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 17. 10. 2018, 19.41
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
slavuska, 17. 2. 2018, 0.59
s bílkama to neznám
Mygara, 24. 4. 2017, 11.26
také dělám bez bílku, ale asi to zkusím s nimi
dadinkamaminka, 17. 4. 2017, 19.18
Hranolky mi můžeme
Aliisha, 26. 12. 2016, 17.14
Já je mám vždycky gumové a to mi nechutná.