Salát z červené řepy a cizrny
Vložil(a): szendrejka,26. 8. 2017 12.21
Řepu si celou i ve slupce uvaříme. Mamka mě učila, ať si jí vařím večer a nechám do rána ve vodě vychladnout. Líp se loupe a prý jí moje babička říkávala, že se zbaví všeho špatného.... tak to tak prostě dělám taky ?
Oloupanou řepu si nakrájíme na kousky, přidáme uvařenou cizrnu, uvařené a nakrájené vajíčko, nastrouhaný ovčí sýr, ume ocet a olivový olej. Vše zamícháme a necháme chvíli odstát. Popřípadě dochutíme.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 12. 10. 2020, 17.51
Tuto kombinaci mám moc ráda
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 17.35
take delam
Mygara, 29. 12. 2018, 21.56
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 1. 9. 2018, 7.05
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané