Grilovaný losos s italskou čočkou
Vložil(a):Jana82,2. 7. 2016 11.39
Čočku nasypeme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Do plátna zabalíme pár kuliček nového koření, celého pepře, bobkového listu a snítku rozmarýnu, pytlík vložíme do hrnce s čočkou a vaříme maximálně 30 minut.
Mrkev, řapíkatý celer, šalotku, stroužek česneku a pórek nakrájíme na malé kostičky. V hrnci rozehřejeme olivový olej a zeleninu orestujeme. Do základu přilijeme kapku balsamikového octa. Uvařenou čočku přidáme k orestované zelenině a prohřejeme.
Nakonec vmícháme rajče nakrájené na kostičky a nasekanou pažitku.
Steaky z ryby osolíme a opepříme bílým pepřem. V pánvi rozehřejeme olivový olej a steaky opečeme z obou stran do zlatova.
Servírujeme s pár lístky petrželky.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 9. 1. 2019, 19.40
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 22. 11. 2018, 16.57
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 13. 2. 2018, 21.51
zajímavá kombinace chutí a surovin
Aliisha, 21. 1. 2017, 21.34
Lákavá dobrota
jitkamety, 7. 8. 2016, 14.31
to vypada lahodne
Jana82, 10. 7. 2016, 16.52
Je to moc dobrá kombinace, určitě vám to bude chutnat.
petrao, 6. 7. 2016, 12.45
Lososa děláme často, ale s čočkou mě to ještě nenapadlo