Karbanátky z lososa
Vložil(a): Pavla 12,2. 2. 2015 18.55
Ingredience:
- Toastový chléb
- 4ks ((Krajíc))
- Bílé víno
- 100ml
- Cibule
- 1ks
- Losos
- 500g
- Sůl
- 1špetka
- Bylinky
- 1špetka ((Estragon, kopr a petrželka))
- Hořčice plnotučná
- 1lžíce
- Vejce
- 1ks
- Citronová šťáva
- 2lžíce ((citronka))
- Pepř mletý
- 1špetka
- Rostlinný olej
- 2lžíce
- Smetana
- 100ml
- Zeleninový vývar
- 200ml
- Máslo
- 1lžíce ((1:1))
- Eidam sýr
- 150g
Kostičky chleba namočíme ve víně. Maso z lososa omyjeme, osušíme, vykostíme a najemno posekáme. Promícháme s cibulí, chlebem, posekanými bylinkami, hořčící, vejcem, citronovou šťávou, solí a pepřem. Utvoříme karbanátky a smažíme z obou stran dozlatova. Vypečenou šťávu zředíme smetanou a vývarem. Vmícháme mouku s máslem a necháme rozpustit strouhaný sýr. Přidáme estragon, osolíme, opepříme. Karbanátky rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme s brambory.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 27. 1. 2019, 9.16
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 6. 11. 2018, 21.44
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
slavuska, 21. 12. 2017, 23.41
já dělávám trochu jiné, z upečeného lososa, nechce se mi pitvat toho syrového, upečenej jde líp od kosti
Aliisha, 19. 1. 2017, 21.51
S tou omáčkou to bude vynikající