Losos po provensálsky
Vložil(a): Tenderka,7. 2. 2017 19.49
Lososa umyjeme, osušíme a rozrežeme na 2 porcie. Položíme na 2 kúsky alobalu, posypeme provensálskym korením (ak neobsahuje soľ ešte dosolíme), na obe porcie poukladáme plátky paradajky a mozzarelly, ešte trošku posypeme provensálskym korením, pokvapkáme olivovým olejom a alobal zabalíme. Pečieme vo vyhriatej rúre 20 min.
Na tanieri pokvapkáme citronovou šťavou. Podávame so zemiakmi.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 26. 11. 2020, 20.58
Lososa mám moc ráda, určitě budu zkoušet.
Mygara, 15. 12. 2018, 22.38
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 1. 10. 2018, 16.48
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 8. 1. 2018, 1.24
Provensálské koření se tam hodí
Petra Schoberová, 24. 8. 2017, 15.32
vypada to opravdu moc dobře
k.o.r.i.n.e.k, 9. 2. 2017, 0.18
Také někdy dělám podobně lososa v alobalu s medvědím česnekem
patricia077, 8. 2. 2017, 10.55
losos mnam .-)