Pečený losos s medvědím česnekem
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 22. 1. 2017 17.45
Běžně vařím lososa v páře, ale dnes jsem udělala změnu. Naložila jsem na chvilku lososa do marinády z olivového oleje, medvědího česneku, petrželky, kmínu, citronové šťávy a soli. Na aolobal jsem dala plátek másla a na to lososa a zapekla asi 20 minut v troubě. Podávala jsem s bramborovou kaší. Díky pečení v alobalu byl losos šťavnatý :-)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 10. 12. 2018, 18.21
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 4. 10. 2018, 14.49
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 14. 1. 2018, 5.25
Lososa bych klidně jedla pořád?
Aliisha, 22. 1. 2017, 22.03
Losos je nej ryba. S bramborovou kaší je vynikající
k.o.r.i.n.e.k, 22. 1. 2017, 21.11
já jsem hrozná cpu ten česnek všude u nás ho mají v masně
k.o.r.i.n.e.k, 22. 1. 2017, 21.16
a v nějaké masně jste koukala mívají to v těch klasických ne v těch u supermarketů
Petra Schoberová, 22. 1. 2017, 20.40
to bude urcite moc dobré