Pečený pstruh

zobrazeno 1243×

Vložil(a): NiFee, 12. 6. 2017 14.27

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec Bez lepku do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Pstruh
2 ks
olivový olej
1 množství dle chuti
sol
1 množství dle chuti
tymian
1 ks
rajčina
2 ks
cibula
1 ks
cesnak
1/2 ks
  1. Pstruha si očistíme, posolíme a narežeme.
  2. Nakrajame umyté rajčiny. Ošupeme a nakrajame cibulku a cesnak.
  3. Toto všetko zmiešame s olivovým olejom a tymianom. Olivovým olejom polejeme aj ryby.
  4. Uložíme na plech a môžeme dať piect.
  5. Trubu si predohrejeme na 180 °C pečieme asi polhodinku.
  6. Tak a dobrú chuť! :)

Netreba na ryby používat korenie na ryby alebo citron, môže to pokaziť chut. ;)

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (24 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 28. 1. 2022, 11.00

Tohle miluji

mikka27

mikka27, 28. 10. 2020, 15.43

Krása z talíře. Pstruha mám moc ráda . Je to pochoutka.

Kateřina Fárová, 14. 9. 2020, 20.35

Pečený pstruh to je lahůdka, ryby u nás nikdy nesmí chybět.

Mygara

Mygara, 23. 12. 2018, 6.38

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 7. 9. 2018, 9.50

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 27. 12. 2017, 20.46

Ta fotka je jak z profi časopisu

Tenderka, 21. 12. 2017, 20.20

pstruha mam rada, vyzera to fajn

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 19. 6. 2017, 12.53

Tak to jsem také dělala, je to super jen manžel si stěžuje, že má pstruh moc kostí

Čertice, 19. 6. 2017, 14.10

U nás to táta kvůli kostem nejí vůbec

navji, 14. 6. 2017, 21.44

výborné, zítra zkusím, alespoň nějaká změna

Mildret, 14. 6. 2017, 9.13

Vypadá nádherně , také bych ochutnala

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů