Pečený pstruh s citrónem
Vložil(a): szendrejka, 12. 7. 2017 7.48
Pstruha si umyjeme a vyčistíme.
Nasolíme (vevnitř i z venku), přidala jsem ještě citrónový pepř a položíme do pekáčku.
Zakápneme olivovým olejem - nebo kdo chce může použít máslo - a nasypeme na kostičky nakrájené citróny a řapíkatý celer.
Vše pečeme nejdříve přiklopené alobalem a poté na chviličku bez, aby krásné zezlátnul.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 9. 8. 2020, 14.31
Výborný pstruh, jen místo celeru přidávám petrželku.
Mygara, 26. 12. 2018, 13.57
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 4. 9. 2018, 14.17
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 26. 12. 2017, 0.03
Pstruha bych si dala hned všema deseti
k.o.r.i.n.e.k, 23. 7. 2017, 11.48
Pstruha mám moc ráda jen manžel nemá rád to, že je tam moc kostí
Aliisha, 12. 7. 2017, 20.44
Mňam. Tohle já můžu