Rybí filé v rajčatové omáčce
Nejprve si připravte jíšku: Cibuli nakrájejte na kostičky, osmažte na oleji a zasypte moukou. Pak přidejte papriku, sekaná rajčata a protlak. Zalijte vývarem. Povařte asi 20 minut. Osolte. Filé pokapte citrónovou šťávou, osolte a opepřete. Pak ho zprudka opečte na oleji.
Hotové filé položte na talíř a přelijte rajčatovou omáčkou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 31. 1. 2019, 14.02
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Aliisha, 14. 1. 2017, 22.21
Zvláštní kombinace