Treska s jarním salátem
Vložil(a): szendrejka,17. 7. 2016 0.18
Ingredience:
- filety z mořské tresky
- 4ks
- Hladká mouka
- 2lžíce
- Koření na ryby
- 1lžička
- Olej na smažení
- -množství dle chuti
- Malý hrášek v plechovce
- 1ks
- Malá plechovka kukuřice
- 1ks
- Červená cibule
- 1ks
- Červená paprika
- 1ks
- Hrst mladých špenátových listů
- 1hrst
- Ředkvičky
- 1hrst
- Dijonská hořčice
- 2lžíce
- Balsamicový ocet
- 5lžíce
- Olej, sůl, pepř na dochucení
- -množství dle chuti
Rybí filety opláchneme, osušíme a lehce obalíme v hladké mouce promíchané s kořením na ryby. Zprudka je osmažíme na oleji z obou stran. Mezitím připravíme salát. Hrášek a kukuřici scedíme. Přidáme na tenké proužky nakrájenou cibuli, papriku, omyté špenátové listy, na kolečka nakrájené ředkvičky a jarní cibulku. Z hořčice, balsamica, oleje, soli, pepře rozmícháme zálivku. Salát lehce promícháme a zakápneme zálivkou. Podáváme s teplou zeleninou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (13 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 9. 1. 2019, 11.24
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 24. 11. 2018, 21.22
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 12. 2. 2018, 14.54
také mám moc ráda rybu jen se salátem
Aliisha, 21. 1. 2017, 21.41
To vypadá báječně a svěže
jitka46, 22. 7. 2016, 0.12
tresku jsme doma dlouho neměli, dala bych si