Zapečené filé s kari rýží
Vložil(a): Kamila Pecharová,3. 10. 2017 14.27
Rýži uvaříme s vodou, solí, kari kořením a hřebíčky do měkka. Filé osolíme, opepříme a vložíme do zapékací mísy, kterou jsme předem vymazali a vyložili na plátky nakrájenou cibulí. Vše zalijeme zakysanou smetanou a pečeme na 180 cca 25 minut. Před upečením necháme rozpustit na povrchu plátkový sýr. Dobrou chuť! :)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (25 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 17.25
zajimave , ale lakave
Kateřina Fárová, 15. 9. 2020, 19.15
To jsem ještě nezkoušela a recept vypadá moc dobře.
mikka27, 2. 6. 2020, 1.49
Moc dobré zapečené filé.
Mygara, 3. 1. 2019, 10.19
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 31. 8. 2018, 10.53
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané