Čevapčiči
Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 12.29
Maso nakrájejte, hodně osolte, promíchejte a namelte. Zakápněte trochou minerální vody, dobře propracujte a nechte 5 hodin v chladu odpočinout. Pak znovu semelte a z hmoty tvořte ručně nebo strojkem válečky o průměru 1,5 centimetrů, dlouhé 6 centimetrů. Pečte na pomaštěném roštu. Podávejte horké s nakrájenou syrovou cibulí, solí a pepřem a libanonským chlebem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (13 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 7.34
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 10.21
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 20.52
To bych si také dala.
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 22.17
dobrota
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.25
Klasika. Velmi dobré.