Rumunský guláš
Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 14.02
Z masa ořežeme kousky tuku, drobně je nakrájíme, rozškvaříme, zpěníme v něm cibulku, přisypeme papriku a přidáme maso nakrájené na kostky. Prudce je opečeme, podlijeme a dusíme. Při dušení je necháme vysmahnout, aby šťáva nabyla pěkné barvy, a to dříve, než přidáme fazolky. Pak maso znovu podlijeme, když začne měknout, přidáme k němu očištěné na šikmo pokrájené fazolky a dusíme ještě asi 20 minut. Měkké maso i fazolky zalijeme vínem a zahustíme kysanou smetanou, v níž rozkvedláme mouku. Je-li třeba, přikyselíme pak omáčku lžící octa.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 7.46
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 10.31
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 20.52
Fazolky v guláši mám moc ráda
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 22.16
vypadá dost dobře
jitkamety, 27. 2. 2016, 9.15
musim vyzkouset