Skopové karbanátky
Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 15.13
Maso odblaníme, omyjeme, semeleme na masovém strojku. Semeleme také oloupané brambory, cibuli a česnek. Vše promícháme s vejcem a kořením. Na prkénku vysypaném strouhankou nakrájíme z většího válečku díly a z nich vytvoříme karbanátky. Opékáme je po obou stranách a podáváme ihned horké na nahřátých talířích. Karbanátky se podávají nejen s brambory, ale také s vařenou červenou řepou, se zadělávanou kapustou a také hrachem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 19.13
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 10.37
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 20.48
Také jsem ještě nikdy nejedla.
Petra Schoberová, 3. 12. 2016, 21.20
vypadá to moc dobře
jitkamety, 27. 2. 2016, 9.14
to musi byt dobre