Skopové na víně
Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 15.25
Libové skopové plecko nakrájíme na větší kostky. Osolíme je, opepříme a rychle opečeme na oleji. Pak podléváme bílým vínem a vývarem. Když je maso docela měkké, vysmahneme na šťávu. Ničím nezahušťujeme, ale jen přeléváme vypečenou šťávou. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši a čerstvý zeleninový salát.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (12 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 17.23
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 11.10
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 20.51
Vypadá to lákavě. Mňamka
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.28
To.musím zkusit.