Skopový paprikáš
Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 14.23
Maso na guláš nakrájíme na malé kousky a mírně ho osolíme. Do hrnce dáme olej, na kterém osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme maso a za stálého míchání ho opékáme. Pak přidáme papriku a kmín, zalijeme vývarem a dusíme nejlépe v tlakovém hrnci tak dlouho, než je maso měkké. Maso vyjmeme na talíř, do šťávy vlijeme rozmíchanou mouku se smetanou a kečupem a podle potřeby podlijeme vodou. Guláš vaříme ještě asi 15 minut. Ke konci varu přidáme do hrnce pokrájené papriky na proužky, vrátíme maso, ještě chvíli podusíme a nakonec ochutíme majoránkou. Jako příloha k tomuto guláši je vhodná rýže nebo chléb.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 15.31
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 10.28
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 20.51
To bych si dala teď hned
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 21.54
hned bych si dala
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.27
Skopové občas jíme.