Slovenský guláš
Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 13.52
Pokrájený špek osmažíme na lžičce oleje, přidáme rozkrájené maso a nasekanou cibuli - čím víc, tím líp. Přidáme nakrájenou papriku a rajčata a podusíme. Osolíme, opaprikujeme. Nezahušťujeme. Guláš je hustý množstvím zeleniny.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 30. 1. 2019, 7.39
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 9.52
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 20.48
Tolik druhů masa... To by si manžel mlaskal
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 22.17
hmmm
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.26
Dvoje maso?