Dukátové buchtičky ze špaldové mouky
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 22. 9. 2017 12.08
Do mísy jsem dala mouku a udělala důlek, do kterého jsem rozdrobila droždí s cukrem a zalila vlažným rostlinným mlékem. Nechala jsem vzejít kvásek a následně přimíchala všechny ostatní ingredience. Zpracovala jsem těsto, které jsem nechala odpočinou na teplém místě pod utěrkou jednu hodinu.
Z těsta jsem vytvarovala buchtičky (lze promazat olejem aby se buchtičky nelepily k sobě) a dala péct do trouby. Kdo chce může je před pečením potřít ještě kokosovým olejem. Pečeme dozaltova.
Omáčku si každý udělá dle své chuti - já použila Pudink vanilkový bezlepkový 40 g BIO AMYLON a rostlinné mléko - kokosové.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 3. 1. 2019, 7.34
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 31. 8. 2018, 19.26
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 18. 12. 2017, 12.42
proč to nezkusit zdravěji, že
L.janicka.l, 24. 9. 2017, 19.47
Zrovna jsem si vcera rikala, ze bych malemu udelala buchtucky, pudink uz mel a snasi ho dobre. Jen se bojim tech buchet
k.o.r.i.n.e.k, 14. 11. 2017, 16.13
Maximálně po tom bude víc prdět, já bych je nechala do druhého dne aby nebyly tak čerstvé