Meruňkový nákyp se Šmakounem
Meruňkového Šmakouna nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme ostatní ingredience a vypracujeme hladké vločkové těsto. Zapékací mísu vymažeme kokosovým olejem a těsto do ní vlijeme. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 35-40 minut. Hotový nákyp nakrájíme na kousky, ozdobíme marmeládou, snítkou máty a můžeme podávat.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 5. 9. 2020, 23.39
Zajímavý recept, musím vyzkoušet.
Žofinka, 16. 1. 2019, 21.58
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 18. 11. 2018, 12.02
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 23. 4. 2018, 13.26
o šmakounovi jsem slyšela, ale nevím, co to je
Aliisha, 19. 1. 2017, 22.25
Šmakoum jsem ještě nikdy nejedla
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 15.28
super vyzkouším