Telecí špízy
Vložil(a): Lucie2,13. 10. 2014 16.29
Olej rozpalte v pánvi, přidejte cibuli a za občasného míchání opékejte 10 minut. Přidejte papriku, česnek a papričku, po další minutě rovněž madeiru a nechte částečně zredukovat. Sejměte z ohně a nechte zchladnout. Pak směs rozmixujte a promíchejte ji s masem, petrželkou a solí a dejte na 4 hodiny do chladničky. Pak maso navlékněte na jehlice a grilujte 10–12 minut.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 31. 1. 2019, 15.20
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 25. 4. 2018, 14.28
i bez chilli budou úžasné
Aliisha, 14. 1. 2017, 22.17
Nevím, co je madeira
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.47
vypadá to báječně