Horký jablečný mošt
Vložil(a): veru.veru,5. 2. 2015 15.41
V hrnci zahřejeme jablečný mošt (lehce naředěný vodou) s celou skořicí a pár hřebíčky. Ohříváme pomalu dokud mošt není hodně teplý - nesmí být příliš horký, aby se nezničily vitamíny. Přidáme trochu medu a citrónové nebo limetkové šťávy. Dospělí si samozřejmě mohou přidat kapku něčeho ostřejšího.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 9. 9. 2019, 11.02
Vynikající. V zimě parádně zahřeje
Žofinka, 27. 1. 2019, 8.42
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 6. 11. 2018, 21.22
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 26. 6. 2018, 8.22
do zimy jako dělané
Aliisha, 5. 1. 2017, 22.29
V zimě bych se po těchto věcech utloukla.
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 7.34
dobrotka