Kořeněné svařené víno s ovocem.
Vložil(a): Lucie2,27. 10. 2014 13.22
Víno a jablečný džus vliju do kastrolu, přidám cukr, skořici a badyán. Na velmi mírném plameni zahřívám, promíchám, aby se cukr rozpustil, a dál pomalu zahřívám tak 15 minut. Nevařím. Těsně před podávám vliju do vína likér Cointreau, přidám mražené lesní ovoce a plátky jablka.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
milujici.teticka36, 6. 6. 2024, 16.36
Mňam, svařáček. Už aby zase byla zima. Já mám svůj vlastní recept. Mám ráda gruzinská růžová vína od https://www.zgruzie.cz/gruzinska-ruzova-vina/ a tak používám jejich lahve a přizpůsobuji recept. Nechávám hlavně vyniknout chuť vína, na konci zakápnu citronem. A tajný recept je pár kuliček kampotského pepře a jalovec. To pak člověka zaručeně zahřeje.
Trendyterka, 13. 9. 2019, 12.40
Zajímavé. Třeba někdy vyzkouším
Žofinka, 29. 1. 2019, 22.08
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 29. 6. 2018, 17.36
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 6. 1. 2017, 22.03
Teď v zimě bych si dala
Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 22.02
ted se hodí