Šunka s medovou kůrkou
Vložil(a): Lucie2, 31. 10. 2014 22.36
Kůži na šunce nakrájet do mřížky, oloupaný česnek nakrájet na plátky. Šunku dát do pekáče, podlít vodou a přidat česnek, péct na 180°C asi 35 minut. Fazolky a mrkev spařit v horné osolené vodě, slít a nechat okapat. Šunku potřít směsí medu, brandy, pepře a rozmarýnu. Přidat zeleninu a nechat ještě 15 minut dopéct. Podávat s pečivem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (15 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 29. 1. 2019, 13.22
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 11.26
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 21.07
Ta kůrčička vypadá skvělé.
Petra Schoberová, 3. 12. 2016, 21.17
velká dobrota
jitkamety, 28. 2. 2016, 9.53
to vypada dobre
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.08
Má oblíbená.