Uzené na houbách
Vložil(a): Lucie2, 13. 10. 2014 13.23
Olej a máslo rozpalte na pánvi. Přidejte překrojené houby a 4-5 minut je opékejte. Přilijte portské a po chvíli přidejte brusinky. Zalijte horkým kuřecím vývarem a zakapejte sojovou omáčkou. Zahřívejte, aby se omáčka zredukovala a mírně zhousla. Uzené maso ohřejte na pařáčku nebo v mikrovlné troubě. Podávejte přelité houbovou omáčkou. Jako příloha jsou nejlepší vařené či pečené brambory.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 31. 1. 2019, 13.17
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Aliisha, 14. 1. 2017, 21.20
Uzené a houby mi k sobě bezvadně pasují.