Uzené v hořčičné omáčce
Vložil(a): Lucie2, 31. 10. 2014 22.10
Cibulku nakrájejte na drobno a v hrnci orestujte na másle. Přidejte mouku, osmažte do růžova, přilijte vývar a metličkou rozmíchejte.
Do takto připraveného základu, přidejte hořčici, promíchejte, přeceďte nebo rozmixujte tyčovým mixérem, vlijte smetanu a ještě krátce povařte.
Uzené maso nakrájejte na nudličky (popř. kostičky, plátky) a zprudka je osmažte.
Osmažené maso vložte do omáčky, promíchejte, ochutnejte a případně dochuťte solí.
Podáváme s kynutým knedlíkem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (13 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 29. 1. 2019, 13.19
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 3. 7. 2018, 11.49
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 16. 1. 2017, 21.02
To znám a je to vážně vynikající.
Petra Schoberová, 3. 12. 2016, 21.18
super zítra uvaříme
jitkamety, 28. 2. 2016, 10.01
chutne
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.07
To vypadá dobře!