Zbytkové karbanátky
Vložil(a): slavuska, 18. 1. 2019 18.05
Uzeninu nastrouháme najemno,sýr taktéž,přidáme vejce,rozmícháme,zahustíme strouhankou dle potřeby. Tvoříme karbanátky. Bud smažíme na oleji,nebo pečeme v troubě. Ja měla cca 250g bavorské sekané,asi 60g Čedaru,a dala jsem 3 vejce,a strouhanky okolo 70g.ale jde to udělat v podstatě jakkoliv,dle toho,co a kolik čeho nám zbylo.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 13.46
LAKAVE
mikka27, 9. 5. 2020, 15.52
Taky využívám zbytky ...
Lusesita25, 3. 4. 2019, 7.15
Hm, vypadá to dobře.
Mygara, 8. 3. 2019, 16.38
je dobré, že se nic nevyhodí
Ketris, 15. 2. 2019, 11.27
Mnam