Bratislavské plecko
Vložil(a): tnika,24. 11. 2014 10.29
Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Cibuli nakrájíme nadrobno.
Na oleji osmažíme cibuli a přidáme moravanku, kečup a kostky masa. Vše podlijeme vodou a necháme dusit. Až maso změkne, vlijeme ve vodě rozmíchanou mouku. Bratislavské plecko zjemníme smetanou a povaříme ještě asi 5 minut.
Bratislavské plecko podáváme s houskovým knedlíkem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
milujici.teticka36, 2. 12. 2023, 10.16
Tohle jsou ty pravé moravské a slovenské chuti. Jelikož pocházím z Valašska, ale žiju v Praze, tak mi to dost chybí. Ale naštěstí hodně jsem tady na valach.cz/ našla i nějaké tradiční recepty. Tak jako udělat si takové poctivé kyselo, to je fakt paráda. A navíc mám radost, že to chutná i manželovi.
Žofinka, 28. 1. 2019, 18.22
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 9. 7. 2018, 9.50
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
slavuska, 12. 2. 2018, 23.55
to jsem ještě nejedla
Aliisha, 16. 1. 2017, 22.30
To vařili ve škole
Petra Schoberová, 3. 12. 2016, 23.45
moc dobré
lenkamaresova, 6. 12. 2015, 22.13
To si vybavuju z jídelen.