Bravčové mäso plovdivské
Cibuľu nakrájame nadrobno a opražíme na oleji. Pridáme na kocky pokrájané mäso a necháme zatiahnuť. Osolíme, pridáme mletu sladkú papriku, paradajkový pretlak,vodu a dusíme domäkka. Nakoniec dochutíme soľou a bazalkou.
Halušky urobíme tak, že vajce a vlažnú vodu zmiešame. Pomaly prisypávame polohrubú múku a miešame, konzistencia má byť skôr redšia. Pomocou haluškára hádžeme do vriacej osolenej vody halušky. Keď vyplávajú nahor, sú uvarené. Scedíme ich a prepláchneme vodou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (28 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 16.04
vypada dobre, zkusim.
Kateřina Fárová, 7. 9. 2020, 17.41
Jednoduchý a přesto to vypadá moc dobře.
mikka27, 20. 5. 2020, 20.04
Dělám podobně, je moc dobré.
Mygara, 8. 1. 2019, 10.06
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 4. 8. 2018, 17.50
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané