Bravčové medailónky v brusnicovej omáčke
Vložil(a): Tinka1993, 10. 12. 2017 10.55
Mäso umyjeme, nakrájame na medailónky a jemne vyklepeme. Posolíme, dáme mletú rascu, mleté čierne korenie. Medailónky sprudka opečieme na oleji z oboch strán. Mäso som vložila do hrnca, podliala vodou, pridala 1 kocku bujónu a dusila asi 1/2 hodinu. Potom som tam pridala asi 3PL brusnicovej omáčky a dusila domäkka. Mäso som vybrala z výpeku a zahustila som ho solamylom rozmiešaným v troche studenej vody. Jedlo bolo hotové. Môžete podávať s opekanými zemiakmi alebo zemiakovým pyré.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ladka Tom Berenreiterovi, 27. 9. 2020, 14.21
vypada to skvele
mikka27, 22. 5. 2020, 12.06
Recept musím vyzkoušet. Vypadá to skvěle.
Mygara, 6. 1. 2019, 8.58
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 7. 8. 2018, 12.56
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané