Hamburská omáčka+knedlík
Vložil(a): MiskaTekk,5. 7. 2016 3.04
Maso omyjeme, zlehka naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Poté oloupeme cibuli, nadrobno nakrájíme a na lžíci oleje v hrnci usmažíme dorůžova. Přidáme plátky masa a spolu s cibulí zprudka osmahneme. Takto připravené maso podlijeme vodou a asi 1 hodinu dusíme. Až je maso skoro měkké, přidáme nadrobno nakrájený salám spolu s okurkami a 10 minut vaříme doměkka. Nakonec omáčku zahustíme moukou a zakysanou smetanou, dochutíme hořčicí, solí a pepřem a necháme ještě chvíli vařit.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 9. 1. 2019, 17.48
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 24. 11. 2018, 9.17
Výborné, také musím vyzkoušet
slavuska, 12. 2. 2018, 23.45
o hamburské omáčce jsme slyšela, ale zatím jsem ji neochutnala. Ale musím to někdy napravit, jelikož město Hamburk je pro mě srdeční záležitost
Fuga, 12. 2. 2018, 16.29
to u nás ve škole snad nedělali
Aliisha, 21. 1. 2017, 21.51
Pamatuji ze školní jídelny