Hnědá omáčka s cibulkou
Vložil(a):silvousek,21. 6. 2016 9.24
Cibule nakrájíme nadrobno a vepřovou kýtu nakrájíme na kousky. Na rozpáleném tuku smažíme cibuli a pak do ní přidáme maso. Přidáme koření-gulášové, červenou papriku, sůl, pepř.. Pak podlijeme vývarem a necháme dusit doměkka.
Až je maso úplně měkké, zahustíme, a dochutíme.
Podáváme s těstovinami, rýží nebo knedlíkem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kateřina Fárová, 28. 12. 2020, 20.31
Také dělávám a je to moc dobrý.
Žofinka, 11. 1. 2019, 19.52
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 22. 11. 2018, 9.27
Výborné, také musím vyzkoušet
Fuga, 7. 3. 2018, 5.14
kdy6 nevím co by, tak je to skvělé
slavuska, 12. 2. 2018, 23.46
fajn klasika